Ontdek de veel­zijdige
eengezins­­­­woningen

in Natuurlijk Laarveld

Ontdek de veelzijdigheid

De eengezinswoningen

Woningtype B

Deze geschakelde woningen vormen samen één geheel, maar wél ieder met eigen karakter door de afwijkende gevelopeningen, kleur en verfraaiingen in het metselwerk. Hier kom je lekker thuis! Met zo’n 125 m² aan woonoppervlak en een inhoud van ongeveer 490 m³ is het heerlijk wonen. Via de entree kom je in een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Gooi ze open en geniet van alle rust en ruimte. De vorm van de woonkamer geeft je alle vrijheid voor de inrichting. De keuken, aan de voorzijde van het huis, staat in open verbinding met de woonkamer.

Woningtype J

Dit ruim opgezette woningtype zie je in verschillende vormen binnen Laarveld terug: geschakelde woningen, vrijstaand-geschakeld én vrijstaande woningen.

Met zo’n 145 m² aan woonoppervlak en een inhoud van ongeveer 650 m³ is het heerlijk ruim wonen. Via de hal kom je in een fantastische ruimte die koken, eten en lekker zitten op een natuurlijke manier verdeelt, maar waar je wel in contact bent met elkaar. Bijna 60 m² leefruimte! De keuken met kookeiland – en gezellig barretje! – aan de achterzijde, grenzend aan de tuin.

Zie je het ook al voor je? In het voorjaar de tuindeuren open, een zacht briesje dat binnen waait. In de zomer heerlijk buiten tafelen en kletsen tot in de late uurtjes.

van geschakeld tot vrijstaand

Verkaveling eengezinswoningen

  • Stap 1 - Klik hieronder op een woning naar keuze
  • Stap 2 - Download de bestanden die je graag wil inzien
  • Stap 3 - Interesse?
    Neem contact op met Dwars Makelaars via info@dwarsmakelaars.nl of 0495 53 75 99
  • Type B - geschakelde woning
  • Type J - geschakelde woning
  • Type J - vrijstaand-geschakelde woning
  • Type J - vrijstaande woning