Ontdek de veel­zijdige
levens­loop­bestendige woningen

in Natuurlijk Laarveld

Ontdek de veelzijdigheid

De levensloop­bestendige woningen

Woningtype P

Héérlijk wonen in een levensloopbestendige woning. Gelijkvloers koken, eten, zitten, baden en slapen. In welke levensfase je je ook bevindt, hier is het genieten. En… je hoeft hier nooit meer weg. Hoe fijn is dat?

De geselecteerde materialen, het kleurenpalet en verfraaiingen in het metselwerk ademen kwaliteit uit en laten zien dat er met aandacht wordt gebouwd. Deze ruime woningen vormen een eenheid, maar hebben alle een eigen karakter door afwijkende gevelopeningen en verschillende kleuren gevelsteen. Met ca. 130 m² aan woonoppervlak en een inhoud van zo’n 510 m³ is het heerlijk ruim wonen en lekker thuiskomen!

Één vrijstaande en diverse hoek- en tussenwoningen

Verkaveling levens­loop­bestendige woningen

Wat vind jij belangrijk? Ligging, uitstraling of de indeling van de woning? Klik hieronder op de kavel waar jouw voorkeur naar uit gaat om alle informatie in te zien. Hier vind je ook het pre-sale formulier waarin de volledige verkoopprocedure staat uitgelegd.

Stap 1 - Klik hieronder op een woning naar keuze

Stap 2
- Download het pre-sale formulier

Stap 3
- Open het formulier om dit digitaal in te vullen of uit te printen

Stap 4
- Vul het formulier in (digitaal of handmatig)

Stap 5 - Verzend het ingevulde formulier:

  • Optie 1: Indien digitaal ingevuld: klik op ‘verzend formulier’,dan opent je eigen mailprogramma automatisch een mailbericht.
  • Optie 2: Indien uitgeprint: Scan het formulier in en stuur het op naar
    info@natuurlijk-laarveld.nl
  • Optie 3: Indien uitgeprint: Stuur het per post naar Dwars Makelaars, Emmasingel 5, 6001 BA WEERT.
  • Type P - tussenwoning
  • Type P - hoekwoning
  • Type P - vrijstaande woning


* In de presale wordt gebruik gemaakt van één plattegrond per woningtype. Iedere woning heeft een eigen karakter door de afwijkende gevelopeningen, kleur en verfraaiingen in het metselwerk en kunnen afwijken van de getoonde plattegrond.