Aankondiging fase 3

Wonen in Natuurlijk Laarveld

Rust, groen en ruimte

Wonen in Natuurlijk Laarveld

Als je het hebt over het beste van beide werelden, dan is het 'Natuurlijk Laarveld': je hebt de ruimte om je heen, de stad in de buurt en alles wat je nodig hebt dichtbij. Supermarkten, scholen en verenigingen vind je op loop- of fietsafstand.

Nu heb je de kans om met z’n tweeën of het hele gezin lekker te gaan leven in één van de ruime woningen met berging of garage. Het huis en de directe omgeving... daar gaat iedereen blij van worden.

Na de succesvolle verkoop en realisatie van Laarveld fase 1 en 2 is het nu tijd om door te pakken. De planontwikkeling voor Laarveld fase 3, in de gemeente Weert, is in volle gang!

Het bestemmingsplan Laarveld 2020 is onherroepelijk. Laarveld fase 3 wordt werkelijkheid. Dit toekomstig woongebied heeft zijn fysieke begrenzingen van de Ringbaan Noord, Laarderweg, Schonkenstraat, Schonkenweg tot de Gertrudisstraat.

Download stedenbouwkundig plan

Interesse? Schrijf je nu vrijblijvend in!

Wonen in Laarveld

Laarveld. Héérlijk wonen! In Laarveld wordt een mix van ruime levensloopbestendige-, vrijstaande-, vrijstaand-geschakelde- en halfvrijstaande woningen gebouwd. Voor mensen die rianter willen wonen is Laarveld dé locatie.

De jongsten spelen buiten of zien hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Voor jezelf is het heerlijk thuiskomen na een dag werken en in het weekend geniet je van je nieuwe, fijne plek. Gooi de tuindeuren open en ontbijt, lunch en dineer op het terras in de tuin.

De planontwikkeling van 57 woningen binnen fase 3 is inmiddels gestart. Deze planontwikkeling behelst een variatie in typologie aan grondgebonden projectmatige woningen waarbij het groene landelijke karakter van het woongebied centraal staat.

Het stedenbouwkundige plan biedt ruimte voor levensloopbestendige-, vrijstaande-, vrijstaand-geschakelde- en halfvrijstaande woningen en wordt gekenmerkt door organisch gevormde clusters van woningen, deels van elkaar gescheiden door openbare ruimten en deels door onderscheidende verkavelingspatronen. Deze clusters vormen de woonmilieus 'Lintbebouwing', 'Randbebouwing', en 'Tuindorp'. We ontwikkelen vanuit gevoel en creëren graag leefomgevingen die inspireren en doen verwonderen. Zo werken we aan geluk.

Ruimten om trots op te zijn. Ruimte voor geluk!

“Wat Laarveld typeert, is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk én de aanwezigheid van veel groen.”

— FASE 3.

Logo Laarveld
laarveld-logo.svg

Dicht bij de stad

Een unieke locatie

Enerzijds woon je in een levendige woonwijk met alles wat je nodig hebt voor een goed leven, anderzijds bevind je je in een rijke groene omgeving.

Je vindt diverse uitvalswegen dicht bij. Zo zit je binnen enkele minuten op de A2 richting Maastricht of Eindhoven.

Liggingskaart van het plan

Schrijf je hier in.

In Laarveld zijn de ontwikkelingen voor fase 3 in volle gang! Het aanbod is gevarieerd. Ruime keuze uit: Luxe en ruime levensloopbestendige-, vrijstaande-, vrijstaand-geschakelde- en halfvrijstaande woningen.
Schrijf je hier in als geïnteresseerde en wij nemen contact met je op.