Wonen in Natuurlijk Laarveld

Rust, groen en ruimte

Wonen in Natuurlijk Laarveld

Als je het hebt over het beste van beide werelden, dan is het 'Natuurlijk Laarveld': je hebt de ruimte om je heen, de stad in de buurt en alles wat je nodig hebt dichtbij. Supermarkten, scholen en verenigingen vind je op loop- of fietsafstand.

Nu heb je de kans om met z’n tweeën of het hele gezin lekker te gaan leven in één van de 13 ruime woningen met berging en garage. Het huis en de directe omgeving... daar gaat iedereen blij van worden.

Wonen in Laarveld

Laarveld. Héérlijk wonen! In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen en zij die wat rianter willen wonen is Laarveld de locatie.

Enerzijds woon je in een levendige woonwijk met alles wat je nodig hebt voor een goed leven, anderzijds bevind je je in een rijke groene omgeving.

De jongsten spelen buiten of zien hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Voor jezelf is het heerlijk thuiskomen na een dag werken en in het weekend geniet je van je nieuwe, fijne plek. Gooi de tuindeuren open en ontbijt, lunch en dineer op het terras in de tuin.

“Wat Laarveld typeert, is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen.”

— Dertien ruime woningen in Weert.

Logo Laarveld
laarveld-logo.svg

Straks kun je hier weer je hart ophalen..

Weert BRUIST!

Door de vele concerten, theatervoorstellingen, weekmarkten en exposities is Weert uitgegroeid tot een evenementenstad pur sang. Sportieveling, kunst- en cultuurliefhebber, Bourgondiër of natuurmens, in Weert voelt iedereen zich thuis.

Het stadscentrum heet je welkom met zijn vele restaurants en kroegen, theaters, bioscopen en galerieën, met musea en monumenten, de gezellige evenementen in zomer en winter en de weekmarkt.

En… actie!
Het rijke verenigingsleven, van voetbalvereniging tot carnavalsvereniging, zorgt voor verbinding en plezier bij de Weertenaar, van jong tot oud. Tennis, voetbal, golf, klim, zwem, hockey of ga vissen; in Weert vind je het.

Bekijk ook voor veel meer informatie. metonsinweert.nl

USP's van Panningen

Dit is leven in Natuurlijk Laarveld

 • De laatste 13 luxe woningen van deze fase.
 • Ruimte genoeg voor al je eigen woonwensen en ideeën.
 • Wonen in een prachtige, landelijke omgeving.
 • Het centrum op fietsafstand.
 • Duurzaam wonen: verminder je impact op het milieu en bespaar op energiekosten.

Woningtype A

Stijlvolle architectuur, mooie materialen en afwerking, hedendaags comfort, duurzaamheid én de vrijheid om je huis naar je eigen wensen in te vullen.

Ruimte! Héérlijk. Met een breedte van bijna 6 meter en een lengte van ruim 12 meter maak je hier elke woondroom waar. Koken, eten en zitten in een grote ruimte waarin je - waar je ook bent - in contact staat met elkaar.

Enkele kenmerken:

 • circa 70m2 leefruimte op de begane grond
 • 3 ruime slaapkamers, waarvan één zelfs met inloopkast
 • De badkamer heeft een brede wastafel, een ligbad en een inloopdouche
 • Het toilet is apart, op de overloop
 • Een vaste trap naar de ruime tweede verdieping waar nog eens mogelijkheden zijn voor twee extra slaapkamers

Wil je eigen ideeën of extra wensen doorvoeren in de badkamer of keuken? Overleg met ons over de mogelijkheden.

Woningtype B

Strakke lijnen aan de buitenkant, een warme deken aan de binnenkant. De wit geschilderde gevel wordt gecombineerd met donker metselwerk, wat de woning een eigen karakter meegeeft.

Enkele kenmerken:

 • Grote open leefkeuken met zithoek
 • 3 prachtige ruime slaapkamers
 • Functionele bijkeuken
 • De badkamer met brede wastafel, een ligbad en een inloopdouche
 • Het toilet is apart op de overloop
 • Een vaste trap naar de ruime tweede verdieping waar nog mogelijkheid is voor een extra slaapkamer

Bij een prachtig huis als dit hoort een eigentijdse keuken, mét kookeiland. Lekker koken, kletsen, vrienden en gezinsleden bij je aan het eiland. Strakke lijnen, strak design, van alle gemakken voorzien.

Even een moment voor jezelf aan het eind van de dag of druk verkeerspunt in de ochtend, de badkamer. Ruim van opzet. Het ligbad, wastafel en toilet komen uit de iCon-designlijn van Geberit: mooie vormen, eigentijds design, duurzaam en praktisch in onderhoud.

Wil je eigen ideeën of extra wensen doorvoeren in de badkamer of keuken? Overleg met ons over de mogelijkheden.

Schrijf je hier in.

In Laarveld zijn de ontwikkelingen voor dertien nieuwe luxueuze woningen in volle gang! Schrijf je hier in als geïnteresseerde en wij nemen contact met je op.

Download onderstaand formulier en vul deze digitaal in en verstuur hem of print hem uit en geef hem af of stuur hem op naar Dwars Makelaars B.V..

Inschrijven